tiny-houses-gemeente-dordrecht-facebook-800x500

Een Tiny House iets voor jou? Dit weekend krijg je meer informatie

Droom jij van je eigen plekje, maar hoeft het niet zo groot? Dan is een Tiny House misschien wel iets voor jou. Op zaterdag 6 april organiseert Tiny House Drechtsteden een informatiemiddag.

Wat is een Tiny House?

Het is al een groot begrip in Amerika. Zo langzamerhand komt de ‘tiny-house-trend’ ook ons tiny kikkerlandje binnen. De tiny house movement draait vooral om de filosofie: waar heb je als mens genoeg aan en waarom zou je meer willen dan je nodig hebt. En als je er op uitgekeken bent of een baan aan de andere kant van Nederland vindt, dan kan je hem vaak gewoon achter de auto binden en vertrekken! Vaak zijn het woningen van maximaal 50 m2 vloeroppervlak.

Informatiemiddag

De informatiemiddag van Tiny House Drechtsteden begint zaterdagmiddag om 14.00 uur in de Groene Hub, Duurzaamheidscentrum Weizigt. De zaal gaat open om 13.30 uur en de middag duurt tot 16.30 uur.

Dit krijg je te horen

Je krijgt er onder andere informatie over welke gemeenten al in gesprek zijn met Tiny House Drechtsteden en waar kansen liggen voor toekomstige Tiny House bewoners. Dus als je interesse hebt, is het een bezoekje waard.

Bron: indebuurt.nl

Deel dit bericht

Share on facebook