images3.persgroep.net

GroenLinks Dordrecht heeft zeven mensen en organisaties genomineerd voor het Groene Lintje

GroenLinks Dordrecht heeft zeven mensen en organisaties genomineerd die in aanmerking komen voor het Groene Lintje 2019. Met haar jaarlijkse verkiezing zet de lokale partij mensen in het zonnetje die zich inzetten voor groen, duurzaamheid en milieu in de regio.

De genomineerden van dit jaar zijn het Dordtse festival Big Rivers met haar Let’s Go Green campagne, het bedrijf Coolrec op de Staart, Cor Goossens van de Dordtse Stichting Het Wantij, Patrick Asmawidjaja van Het Kwekersgilde Dordrecht, Ron Stevense van Hooge Nesse en Flora en fauna Zwijndrecht, het Papendrechtse Tiny Houses Drechtsteden en Voedselbos Buitenzinnig in Dordrecht.

Mensen kunnen tot en met woensdag 22 mei hun stem uitbrengen op hun favoriet. Dat kan via dordrecht.groenlinks.nl. Degene met de meeste stemmen krijgt het Groene Lintje uitgereikt. Dat gebeurt op 5 juni: Wereldmilieudag. Waar de uitreiking plaatsvindt, is nog niet bekend.

Eerdere winnaars van de verkiezing waren onder meer DOOR en de Freegan Kitchen, de Wereldwijven en Herberg Kop van ‘t Land.

Bron: AD

Deel dit bericht

Share on facebook